لیست اختراعات مجتبي حسيني
با توجه به پيشرفت روز افزون علوم مختلف و افزايش پيچيدگي اجسام، طرح ها و نقشه ها، لزوم نشان دادن تصاوير آنها به شكل نزديك به واقعيت روز به روز بيشتر و بيشتر مي شود. نمايشگر تعاملي واقعيت مجازي دستگاهي است كه بدون نياز به عينك مي تواند به صورت سه بعدي با كيفيت بالا و ابعاد نزديك به واقعي با فناوري تابش نور توسط لنز پروژكتور يك جسم عيني، عكس دوبعدي، تصوير فرد، طرح معماري و هر شي قابل تصور ديگر را در سطوح مختلف نمايش دهد. تكنولوژي هاي متنوع بكار رفته در دستگاه "نمايشگر تعاملي واقعيت مجازي" شامل شناسايي چهره و سنسور عمق ياب جهت ايجاد نشانگر و سيستم تعاملي و همچنين روش هاي متنوع ارتباطي در اين دستگاه همچون درگاه هاي ارتباطي مستقيم (USB و VGA) و ارتباطات بي سيم (Bluetooth و wifi) راه هاي استفاده دو طرفه كاربر (ناظر) و بهره بردار را بسيار كاربردي و ساده كرده است. در تاريخ 1398/07/15 سند به شماره 006111 الف/89 صادر شد.
شيراتوماتيك صرفه جويي مصرف آب
در بررسي عملكرد دستگاه در خشك كردن عصاره انجير، از آنجا كه آب ميوه ها به دليل ميزان قند بالا، داراي دماي انتقال شيشه اي (Tg) پاييني بوده و بسيار چسبنده هستند، با هدف تسهيل فرايند خشك كردن و توليد پودر از آنها، نياز به بالا بردن Tg به وسيله افزودن مواد حامل با وزن ملكولي بالا مي باشد (Yousefi et al., 2011). به همين دليل در اين تحقيق، درصد هاي مختلف مالتودكسترين (70،60، 50 و 40 درصد در ماده خشك) و صمغ عربي (60، 50، 40، 35 و 30 درصد در ماده خشك) به نمونه هاي عصاره انجير افزوده و در دستگاه خشك شد. اين تست ها نشان داد كه نمونه هاي حاوي صمغ عربي نسبت به نمونه هاي حاوي مالتودكسترين داراي چسبندگي كمتري به فيلم دستگاه هستند و با توجه به كيفيت پودر هاي توليد شده، ميزان بهينه صمغ عربي در عصاره انجير 35% نسبت به ماده خشك تعيين و جهت تست هاي ارزيابي و مقايسه عملكرد دستگاه در كليه مراحل مورد استفاده قرار گرفت.
خلاصه توصيف اختراع اين اختراع جديد جهت حذف اصوات مزاحم (جهت استفاده درانواع تلفن هاي همراه وثابت ) يك ميكروفن باقابليت تحرك وجاگيري در شياري دربدنه گوشي تلفن مي باشد كه باتوجه به شكل طراحي آن امكان ورود اصوات محيطي از طريق ميكروفن گوشي را به حداقل مي رساند اين ميكروفن درانتهاي بازويي با قابليت انعطاف قرار دارد كه درمحيط هاي شلوغ ويا درهنگام نياز به مكالمه خصوصي ومكالمه با صداي پايين از شيار خود به بيرون كشيده شده ودرمقابل دهان كاربر قرار مي گيرد وبا شكل بشقابي وكوچك كه ميكروفن درآن قرار دارد مانع ايجاد مزاحمت اصوات محيطي وانتقال اين اصوات از طريق ميكروفن مي شود توضيح بخش هاي مختلف دستگاه باارجاع به نقشه ي فني : Part a(شيار بدنه گوشي): اين شيار درداخل بدنه گوشي تلفن تعبيه مي شود تابازوي جابجايي ميكروفن درحالت ثابت دراين مجرا ومحفظه قرار گيرد Partb (بازوي منعطف):اين بازو حالتي كشساني يا فنري دارد كه پس از خروج ازشيار مخصوص بدنه ي گوشي با كمك دست مي توان درحالتي مناسب ميكروفن متصل به بازو را تنظيم نمود Part c (محفظه ي ميكروفن): اين محفظه ضمن اينكه ميكروفون را درخودجاي داده است با طراحي بشقابك گونه اي كه براي ان درنظر گرفته شده سعي شده است تا اصوات جانبي كمتر ايجاد تداخل ومزاحمت نمايد
در اين اختراع براي بدست آوردن مقاومت انتقال جرم در غشاهاي الياف توخالي دبي گاز عبوري بوسيله تبادل گر حاضر اندازه گيري شده است. در اين اختراع براي اندازه گيري دقيق انتقال جرم گاز در غشاهاي الياف توخالي متخلخل و ريز متخلخل با اندازه گيري ميزان گاز عبوري از الياف با ستون مايع و در نتيجه دبي گاز عبوري بر حسب زمان اندازه گيري مي شود با اين دستگاه مي توان مقاومت انتقال جرم را براي غشاهاي الياف توخالي در تبادل گرهاي گاز-گاز بدست آورد. از آنجا كه بخش عمده اي از مقاومت انتقال جرم در تبادلگرهاي مايع-گاز ازجمله ريه مصنوعي به فاز مايع(بعد از عبور گاز از غشا) مربوط مي شود. با استفاده از اين تبادلگر گاز گاز مي توان مقاومت دقيق غشا را در ريه مصنوعي محاسبه كرد..
سيستم درب بازكن اتوماتيك وديجيتالي اف اف منازل
همگي شايد هستيم استفاده از صفحه كليدهايي كه در الكترونيكي ها موجود مي باشد مستلزم طراحي يك درايور و يا اشغال يك پورت از ميكرو مي باشد و نحوه خواندن اطلاعات از آن به صورتي است كه بايد بخشي از برنامه نويسي ميكرو به آن اختصاص يابد كه خود مشكلاتي در پي دارد همچنين ممكن است كاربر به منويي احتياج داشته باشد كه طراحي شخصي خود او بوده است.
- حفاظت و ايمني جان انسان - حفاظت و ايمني وسايل و تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي - اضافه ولتاژهاي توليد شده در بدنه كه باعث صدمه ديدن دستگاهها و افراد مي شود. - ولتاژهاي بسيار زياد و خطرناك ناشي از برخورد صاعقه با دكلهاي كامپيوتري - فراهم آوردن شرايط ايده ال جهت كار - جلوگير از ولتاژ تماسي - حذف ولتاژ اضافي و جلوگيري از ولتاژهاي ناخواسته - اطمينان از قابليت كار الكتريكي - هم پتانسيل بودن تجهيزات نصب شده در سايت هاي كامپيوتري و كاركرد صحيح آنها بخصوص تجهيزات ديجيتال و انتقال ديتا حال مي بايست موارد ناخواسته فوق را در جايي خنثي كرد حفر چاه ارت راهي جهت حذف تمامي موارد ناخواسته مي باشد.
اين دستگاه تا به حال در هيچ مدرسه اي با جاي ديگر مشاهده نشده است و نمونه خارجي نيز ندارد اين دستگاه داراي ويژگي هاي زير است: 1- اين دستگاهخ قابليت اين را دارد كه زمان زنگ براي تمام روزهاي هفته چه در شيفت صبح چه بعد از ظهر و يا هر دو شيفت صبح و بعد از ظهر تنظيم شود و در زمان هاي تنظيم شده به صدا درآيد. 2- براي زمانيكه بخواهيم زنگ به صدار در نيايد دستگاه را به حالت غير فعال درآورده و تا زماني كه به حالت فعال در نيايد زنگ در زمان هاي تنظيم شده به صدا در نمي آيد. 3- اين دستگاه طوري طراحي شده است كه به صورت دستي در زمان هاي اضطراري بتوانيم زنگ را به صدا در آوريم. 4- ساعت آن قابل تنظيم مي باشد كه اگر احيانا بخواهيم تغييري در آن ايجاد كنيم قادر به اين كار باشيم. 5- در روزهاي جمعه و از ساعت 6 بعد از ظهر تا 6 صبح زنگ به صدا در نمي ايد تا اگر اشتباهي در تنظيم رخ داد از آن جلوگيري شود. 6- صفحه نمايش آن طوري طراحي شده است كه هميشه ساعت را نشان مي دهد.
موارد یافت شده: 17